Gratis stockfoto met aan het liegen, advies, afwachtend

Ik schrijf met de intentie om te vernauwen en te definiëren, met het oog op verbinding met doeners overal en nergens. Het is voor mij belangrijk dat je weet wie je bent om te faciliteren wat je wilt doen. Het is even belangrijk dat je een gevoel van zelfbewustzijn hebt, zodat je inzet voor de zes-stappen-reis naar welzijn effectief zal zijn. Ik beschouw deze reis als 90 dagen. Voorlopig wil ik je dit plaatje laten zien, maar ik realiseer me dat deze tijdsduur misschien te lang of te kort is, te ondoordacht of te immanent zelfs. Daartoe ga ik definiëren wat volgen voor mij is, en de vragen die ik mij vaak stel zijn:

Wanneer ik de woorden "betekenis", "verbinding" en "lid" uitspreek, verruim ik tegelijkertijd twee duidelijk verschillende werkelijkheden. De eerste stap is te begrijpen wie ik ben en wat belangrijk voor me is. De tweede stap is het identificeren en diepgaand verbinden met diegenen die "geworteld" zijn in mijn persoonlijke geschiedenis en die belang hebben bij de resultaten. Dit impliceert dat ik het beste leer en groei bereik wanneer ik mensen identificeer en met hen samenwerk die tot vergelijkbare conclusies zijn gekomen, of tot polaire conclusies over belangrijke onderwerpen of kwesties. Deze conclusies lijken de sleutel te zijn tot leren en ontdekken. Voor mij zijn dit de doeners, de "achievers" en de "adred", de "icians", die zien, evalueren en oordelen in hun eigen context.

Zo evolueren deze twee componenten van mij op een hartstochtelijk dynamisch, zo niet omarmend, pad dat varieert van proces tot proces, gebaseerd op een combinatie van de evoluerende behoeften van mijn persoonlijke evolutie en die van anderen.

Deze categorieën lopen wel parallel, want ze zijn als een vindingrijk scanmechanisme en hebben, net als dat van een geautomatiseerde omgeving, een zekere mate van zelfkromming om te leren bijhouden wat er gebeurt. Wij (als we voldoende gemotiveerd zijn) zullen hetzelfde (of een soortgelijk) proces in gang zetten. Deze drie waren een belangrijk obsessief proces dat ik vroeg in mijnOWork creëerde. Ik zou, over een periode van tijd, op een post-totalilistische reeks van "CRfires" het echte goud in mijn persoonlijke geschiedenis ontdekken. Vandaag heb ik voor mezelf een grote detective gemaakt. Het is mijn taak om de processen, structuren en computers te volgen om het soort intuïtie en actie op te roepen op die gebieden van verandering die echt succes en transformatie zullen brengen.

Het plezier in het volgen is dus niet alleen dat van het werk en het resultaat. Zij zijn het directe resultaat van de voldoening die wordt bereikt door een levensweg te volgen. Soms is dit werk, soms is het spel en wanneer het past brengt het leven de verrassingen en de vreugden die het keramiek zijn van deTalkandAction-locatie verboden foto's IOftenpost. Dit zijn de kruispunten waar, in de tijd, iets magisch gebeurt en je wordt meegesleurd in het moment van realisatie en besef, elke stap Scientists andartists hebben vaak gezegd gebeurt.

Het kan een leven lang duren om het pad van je eigen ontdekking te bewandelen, opnieuw te leren en te leven in het proces. De beloning kan zijn dat zelfs het kunnen verwoorden van je ervaring en de weg naar volledige integratie van alle te leren dingen een prachtige en levensbevestigende ervaring kan zijn.

Het leven stroomt de andere kant op – in de schappen van de supermarkt ten koste van trouw zijn aan je eigen en andermans hoogste roeping.