HDMI kabel

Een HDMI kabel zorgt voor rustige autoritten

Een HDMI kabel zorgt voor rustige autoritten. Dat is me nog al een bewering zeg! En toch is het in veel gevallen nog waar ook. De kinderen op de achterbank kunnen dankzij een HDMI kabel en een schermpje voor hun neus lekker films kijken. Of dat nou voor de honderdste keer Buurman en Buurman is of voor de zeshonderdste keer Frozen. Dankzij de HDMI kabel heb jij geen kind aan je kinderen. En dat maakt een lange reis toch een stuk aangenamer!
HDMI kabel

Een HDMI kabel is een onmisbaar vakantie-item

We willen natuurlijk allemaal dat de kinderen op vakantie lekker gaan spelen en nieuwe vriendjes maken. Lekker zwemmen, naar de kinderdisco en mee met het animatieteam. Maar soms zijn ook kinderen toe aan een beetje rust. Alle indrukken kunnen nog best lastig te verteren zijn. Daarom is het helemaal niet gek als je ze af en toe even een tijdje een filmpje laat kijken. Dankzij je meegenomen HDMI kabel is die mogelijkheid er gelukkig. Kunnen jij en je kinderen lekker even bijkomen met behulp van Bumba of Dora. Na een dag hutten bouwen is het voor de kinderen fijn om even hun verstand op nul te kunnen zetten met Bob de Bouwer. En dat kan dan weer omdat jij eraan hebt gedacht om een HDMI kabel mee te nemen. Natuurlijk kun je de kinderen gewoon op je tablet laten kijken, dan heb je geen HDMI kabel nodig, maar in veel gevallen draait dat uit op ruzie. En in het ergste geval op een kapotte tablet. Dat is op vakantie echt niet anders dan thuis.

Hoe neem de HDMI kabel mee?

Het is het handigst dat je de HDMI kabel zó kunt pakken als je ‘m nodig hebt. Daarom is het ook handig om de kabel een vaste plek in je koffer of auto te geven. Wanneer je ‘m onderweg hebt gebruikt kun je ‘m vast terugvinden in de auto. Maar wanneer je de HDMI kabel thuis ergens in een koffer hebt gekieperd ben je verder van huis. Want, jengelende kinderen zijn ook op vakantie vól aanwezig. Zorg er daarom thuis al voor dat je de kabel inpakt op een plek die logisch is. Bijvoorbeeld in de sleeve van je tablet. Of in de tas met álle andere kabels, opladers en verloopstekkertjes. Op die manier kun je, wanneer de nood het hoogst is, je kinderen fijn een filmpje voorschotelen. En heb je zelf ook nog wat aan je vakantie.