Vraag jezelf af waar je heen wilt in het leven. Wat is belangrijk voor jou? Is er een onderwerp, gebied of baan waar je iets aan zou willen veranderen of verbeteren. Wil je doorstromen naar een andere functie of organisatie? Neem dan contact met mij op. Loopbaanadvies helpt je:

(1) Ontdek toekomstige richtingen;

(2) werkontwikkeling aanmoedigen;

(3) Verbeter kritische managementvaardigheden;

(4) aanzienlijke bijdragen leveren;

(5) Verbeter de kwaliteit van het werk;

(6) Ontwikkel positieve werkrelaties;

(7) Bereik de balans tussen werk en privé; en

(8) Ontwikkel je loopbaanprofiel

Voordeel 1: Ontdek toekomstige richtingen Het belangrijkste moment voor het opzetten van een loopbaanadviesgesprek is een sessie om de langetermijnvisie in kaart te brengen. Het succes van uw carrière kan niet worden gepland voordat u er een kijkje heeft genomen en hebt besloten hoe het moet worden geregeld. De langetermijnvisie helpt je om details op te lossen waar je niet tevreden over bent; en waar je je op moet focussen. Het zal je ook helpen bij het identificeren van kleine stappen die je moet nemen om je droomcarrière te bereiken. En de beste manier om dit te ondersteunen is door een mentor te hebben met wie je praat over dingen waar je nog moeilijk mee vooruit kunt komen.

Voordeel 2: Verbeter uw kritische managementvaardigheden Uw loopbaancoach zal willen weten hoe u kritieke incidenten of situaties die u in uw werk kunt tegenkomen, interpreteert en analyseert. Een onvermogen om belangrijke managementkwaliteiten (d.w.z. besluitvaardigheid, communicatieve vaardigheden en probleemoplossende vaardigheden) en resultaten op elkaar af te stemmen, zal een grote belemmering zijn bij het oversteken van de loopbaanbarrière. Coaching helpt je deze vaardigheden te ontwikkelen en trainingen te volgen om je kritische vaardigheden te verbeteren. Als je denkt dat je één op één training kunt krijgen in jouw krachtgebied, neem dan contact met mij op.

Voordeel 3: Verbeter uw kwaliteit van werk De kwaliteit van uw werk op de werkvloer is afhankelijk van uw houding en uw kunnen. Wanneer een leidinggevende toekijkt, weerspiegelen uw werk en uw werkomgeving zowel uw persoonlijke kwaliteiten als uw kunnen. Met de steun van je mentor, je opleiding en je loopbaancoach kun je een positieve bijdrage leveren aan het bedrijf door de kwaliteit van je werk te verbeteren en de manier waarop je met collega's omgaat te verbeteren.

Voordeel 4: Ontwikkel de gave van leiderschap De gave van leiderschap kan worden toegepast op verschillende entiteiten, inclusief de werkplek. Wie zei dat het gemakkelijk was om een ​​leider te zijn? Het is een vaardigheid die gecultiveerd kan worden. Met de hulp van je mentor leer je over erkende karaktersterkten die je kunt gebruiken. Cursussen voor professionele ontwikkeling kunnen worden geselecteerd om individueel potentieel op te bouwen. Ontdek hoe uw mentor, professionele coach en andere professionals uw rolmodel kunnen zijn voor succes bij het ontwikkelen van leiderschapskenmerken.

Voordeel 5: Ontwikkel je loopbaanprofiel Als je eenmaal hebt gedefinieerd wat je doet en wanneer je het in je carrière doet, is het een must om het op te sommen. Hoe meer een organisatie de dynamiek van haar medewerkers ziet, hoe succesvoller ze zullen zijn en hoe tevredener ze zullen zijn. Nadat je het sollicitatieformulier hebt ingevuld, moet je ook de informatie over je belangrijkste professionele sterke punten en andere gebieden die je loopbaan verder kunnen laten groeien ordenen. Het is het geval dat je je niet competitief voelt in je werk en daardoor langer in de organisatie blijft, het werk stagneert en de organisatie verder gezichtsverlies in de markt verliest.

Voordeel 6: Creëer harmonie binnen het gezin Het beste ondersteuningssysteem voor uw loopbaancoachingsessie is wanneer u het samen met uw echtgenoot doet. Als zodanig kunt u een geweldige sessie plannen en heeft iedereen in bed het voordeel van een uitgebalanceerde agenda. U kunt uw voortgang op een eenvoudige, gemakkelijke en vriendelijke manier doornemen.

Voordeel 7: Verander de leesgewoonte Als het werk saai is, vermijd je hoogstwaarschijnlijk het lezen van boeken die je creatieve potentieel kunnen stimuleren. Aangezien het onderwerp waarschijnlijk relevant zal zijn voor het werk dat u doet, wordt het voor u heel gemakkelijk om keuzes te vinden in de boekwinkel en een boek te pakken om nu te lezen. Daarom bespaart u ook meer tijd bij het lezen en leren, omdat u minder tijd hebt om dit te doen.

Je mentorschap voor loopbaanontwikkeling kan uiteindelijk je leven beïnvloeden in een balsem van vreedzame personeelsvernietigers.