People, Emotion, Dramatic, Female, Woman, Person

Wat een prachtige nieuwsgierigheid hebben we naast onze planeet. Hoeveel van wat ons drijft, beschrijft een gekmakende of onweerstaanbare drive? Hoeveel ervan wordt bedreigd door een pauze? Waarom willen we doorgaan als we geen antwoord hebben op een van deze situaties? Waarom verlangen we zo constant hoe we ons leven zullen leiden? Worden we gedreven door wat we zouden moeten zijn in plaats van wat we willen?

Degenen onder jullie die voortgestuwd worden, maken er niet zoveel herrie over als de gedreven en gedreven. Je ziet dat we zo onvoltooid zijn. Stel je voor dat er alleen datgene is wat een angstaanjagende voorloper is van wat onvermijdelijk is. Koude experts komen langs en we weten niet waarom we hier zijn. We raken verstrikt in onze egoïstische manier van zijn of leven. We kunnen niet bevatten waarom we hier zijn. Dus gaan we door ons leven met onze vuile kleine geheimen. We koesteren de wonderen van je broers en ons doel terwijl we ons hartsverlangen stelen door ons verraad aan hen.

Hoe hebben we dit met ons gezicht gedaan? Wat als je jezelf zou kunnen ontdoen van het gewicht van al die opgebouwde financiële onzekerheid? Wat als je zou stoppen met het horen van de verhalen over hoe de recessie je leven heeft aangetast. Wat als u zou kunnen ontsnappen aan de constante zorgen over uw schulden? Wat als er niet meer was dat je jezelf en anderen projecteerde. Wat als je in vrede zou kunnen leven, niet in onrust? En wat als u zo goed zou kunnen rusten als u wenst? Het komt eraan. Op de een of andere manier heb je jezelf met stress geladen en je moet het stoppen voordat het erger wordt. De financiële crisis is niet de enige verwoesting die plaatsvindt. Het sluit vele deuren van kansen; We weten dat allemaal.

Je hebt geprobeerd hard te werken. Je bent naar een fatsoenlijke school gegaan om te leren dat je altijd hard moet werken om de baan te behouden. Je hebt geprobeerd om thuis te koken. Nou, je weet dat dat goed werkte toen en nu. Je hebt praktisch alles geprobeerd. Wat doe jij? Jij weet het antwoord. Je doet de timemanagement- en investeringstechnieken; en hoe goed werkt het nu voor jou? Je kent ook het verre en lange van zo hard werken. Soms blijf je het jezelf 's nachts moeilijk maken omdat je niet om de banen geeft. In feite duw je jezelf constant in dezelfde hachelijke situatie. Je worstelt met de oplossing van het ene probleem terwijl stress over een ander als een waas over je hangt en je neemt het onbewust in je op – waardoor je achteruit glijdt.

Je weet dat je dit allemaal niet kunt. Je weet hoe het voelt om in te storten; dat het helemaal niet werkt voor jou persoonlijk en je weet dat het nooit zal werken voor het gezin. Maar terwijl je beweert toegewijd te zijn aan verandering, blijft het gebeuren. Je bent moe. Je bent het zat om de kortere wegen te nemen. Je weet dat je rug in een ring zit en dat het pijn doet. Je hebt jezelf opgebrand. Je weet dat je kinderen bang zijn. Je vindt het niet leuk dat je de hele tijd zo gestrest bent. Weet je, maar ze gaan alleen uit met de duivel in hun hart en kwellen het leven waaruit ze komen. Ze doen net genoeg om rond te komen. Zij klagen. Ze gaven hun dromen op. Ze hebben geen idee wat de andere opties zijn. Ze vragen keer op keer dezelfde excuses. Ze kijken naar slechts een of twee kansen. Is er één ding dat je van deze funk zal wegvagen? Is er een advies dat je hen kunt geven waardoor ze een duidelijk onderscheid kunnen maken tussen wat ze willen en wat hun hart hen vertelt waarmee ze al verbonden zijn? Nee, dat is er niet. Toch kun je oefenen om ze hiermee te helpen.

Wat zou het voor jullie betekenen als jullie allemaal het verlangen en/of de innerlijke ingevingen zouden kunnen volgen waar jullie het meest gepassioneerd over zijn? Hoe zou het leven eruitzien als je aan je hoogste verwachtingen zou voldoen? Hoe zou je lichaam voelen en hoe zou je geest zich voelen als je de volledige controle over je leven had? Hoe zouden je relaties veranderen? Zou je je in een andere fase van je leven voelen? Zou je verandering in je werk voelen? Zouden je relaties veranderen in je uiterlijk? Zou je een nieuwe carrière ontwikkelen? Zou je naar een nieuwe plek kunnen verhuizen? een nieuwe gewoonte aanleren? Zou het als alles in je leven hebben gepast of als het om die reden niet voor vrijheid was geweest? Zou het genoeg hebben opgeleverd? Zou je tegen je hart aanlopen? Zou je willen dat het een katalysator is die zo heel anders is dan je huidige gemoedstoestand? En dan?